YouTube filmpjes downloaden

YouTube filmpje downloaden?

Je wilt YouTube filmpjes downloaden? Helaas, YouTube heeft standaard geen functie ingebouwd die het mogelijk maakt om YouTube filmpjes te downloaden. Jammer natuurlijk, want sommige filmpjes zijn zo leuk of interessant dat je ze zelf wilt hebben en dus wilt downloaden. Het feit dat YouTube zelf geen downloadfunctie heeft ingebouwd, wil echter niet zeggen dat het niet mogelijk is. Er zijn namelijk, zoals in het artikel Downloaden van YouTube al is vermeld, websites die het wel mogelijk maken om filmpjes van YouTube te downloaden. Maar hoe werkt dat dan precies?

Snel een YouTube filmpje downloaden

Een YouTube filmpje downloaden is dus gewoon mogelijk. Sterker nog, het is erg eenvoudig! Via de website die we in het bovengenoemde artikel hebben vermeld, kun je namelijk een YouTube filmpje downloaden in MP4 formaat. Mocht je op zoek zijn naar een ander bestandstype dan zijn er nog vele alternatieven. Op sommige websites is het zelfs mogelijk om te kiezen uit een hele lijst met bestandsformaten!

Wanneer je genoegen neemt met een MP4 filmpje dan kun je simpelweg de stappen volgen die we eerder hebben genoemd. Je kunt dan namelijk binnen enkele ogenblikken de leukste YouTube filmpjes downloaden.

Soms gaat het je niet om het filmpje, maar voornamelijk om het geluid/de muziek. In dat geval kun je de filmpjes beter downloaden als MP3 bestanden. Hoe je dat kunt doen, zullen we bespreken in ons volgende artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*