YouTube account maken

Als je geld wilt gaan verdienen met YouTube moet je natuurlijk eerst een YouTube account maken. Pas wanneer je een YouTube account hebt aangemaakt, is het mogelijk om video’s te uploaden, afspeellijsten te maken en een mooi eigen YouTube kanaal in elkaar te zetten. Maar hoe werkt dat, een YouTube account maken? Dat lees je in dit artikel.

YouTube account aanmaken?

Een YouTube account aanmaken is erg eenvoudig. Sterker nog, wanneer je de homepagina van YouTube opent, zie je direct drie knoppen die het mogelijk maken om een YouTube account aan te maken.

Zo zie je rechtsboven een knop met de tekst “Inloggen”. Als je op die knop klikt, kom je logischerwijs terecht op een pagina waar je kunt inloggen. Op die pagina staat echter ook een knop met de tekst “Een account maken”. Wanneer je daar op klikt, word je doorgestuurd naar een pagina waar je je gegevens kunt invullen. Nadat je dat hebt gedaan, hoef je het account enkel nog te activeren via een email die je automatisch ontvangt. Een YouTube account aanmaken is erg makkelijk dus!

De twee andere knoppen zijn de knop “Uploaden” in de bovenste balk en de knop “Inloggen” aan de linkerkant. Wanneer je op een van die twee knoppen klikt, kom je op dezelfde pagina terecht die we hierboven hebben beschreven.

Wil je heel snel een YouTube account maken? Klik dan op de onderstaande button! Deze button stuurt je namelijk direct door naar het formulier waar je je gegevens dient achter te laten. Direct een YouTube account aanmaken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*